Een buurtfestival waar iedereen welkom is die zin heeft om het begin van de lente te vieren.
Met rommelmarkt, lentemarkt met handmade goodies, live muziek, animatie voor jong en oud en veel meer om te beleven en te proeven.
In het teken van mogelijkheden, voor mensen met autisme, maar ook in de bredere zin.

Op Wereldautismedag, georganiseerd en gecreëerd door jongvolwassenen met ASS.
Van decoratie over food & drinks, tot alles wat zelfgemaakt en te koop is – al dan niet ism met lokale ondernemers.
Alle jongvolwassen die begeleid worden in een jobcoachingtraject zullen een standje uitbaten van de ondernemer waarbij ze aan de slag zijn.
Denk aan heerlijke chocolade paaseieren van Antwerpse kwaliteitschocolatier Jitsk, verpakkingsvrij moois en lekkers van Robuust, keramieken schatten van Sukoon atelier, bloemen en planten van Lockley of droogboeketjes van ecologisch plukveld Meisjesogen.

De eventuele opbrengst van het festival gaat naar KOCA Zuidas dat zich focust op het begeleiden van jongvolwassenen met ASS in de hele brede zin, gaande van begeleiding in hun dagdagelijkse leven tot waardevolle dagbesteding en specifieke jobcoaching.

Welkom om de vreugde van opportuniteiten en nieuw leven te komen beleven aan het begin van het warmere seizoen. Breng gerust de allergrootsten en allerkleinsten mee. En zeker iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij leven met autismespectrumstoornis.
Deze zondag is er voor iedereen, hopelijk onder een stralende lentezon. Kom mee beleven!

 

Hosted by

KOCA/nda & KOCA Zuidas ism Buurthuis UNIK en ondersteund door Stad Antwerpen