Ook jij kan onze werking financieel steunen. Alle giften komen rechtstreeks en integraal ten goede aan de werking van KOCA vzw. Dat kan via het Fonds Vrienden van KOCA. Dit fonds wil de projecten van onze vier samenwerkende vzw’s ondersteunen. Om die reden werd er per vzw een afzonderlijke gestructureerde mededeling aangemaakt.

 

 

Het Fonds Vrienden van KOCA wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Giften vanaf 40€ per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (an.1.45/33\ü7lB), met uitsluiting van elke andere formule.

Steunen kan via het scannen van onderstaande QR code of via het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 op naam van Vrienden van KOCA.  Meer info vind je hier.

De bronafbeelding bekijken

 

KOCA is ook een Trooperorganisatie !

Trooper is een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je KOCA VZW gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

 

Hoe werkt het ?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/kocavzw)
2. Je kiest je shop (Coolblue of Collect&Go bij voorbeeld) door op hun logo te klikken.

3. Trooper stuurt je naar de gekozen webwinkel en tegelijk laat de webwinkel weten dat zij een percentage van jouw aankoop naar KOCA moet sturen.

4. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
5. De shop betaalt een percentage aan KOCA VZW. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.