Mobiele, ambulante en audiologische begeleiding

Heb je nood aan begeleiding bij jou thuis of op een andere plek waar je ondersteuning kan gebruiken ? Ontdek ons aanbod hier.

 

Door de vele aanmeldingen en de lange wachtlijst zijn we genoodzaakt een aanmeldingsstop in te voeren voor aanmeldingen voor ASS onder 18 jaar.

Graag helpen we jullie binnenkort verder in één van onze hotspots voor eenmalige of korte begeleidingen (meer info volgt).

 

In KOCA bieden we de zorg die het best bij jou past!

 

Mobiel

De begeleiding gebeurt bij jou thuis of ergens anders.

 

Ambulant

De begeleiding wordt aangeboden in KOCA.

Tijdens een eerste gesprek bekijken we welke begeleiding jij zoekt en hoe vaak je ondersteuning nodig hebt.

 

GIO (Globale Individuele Ondersteuning) voor doof of slechthorend of ASS

Heeft je baby, peuter, kleuter of kind in het eerste leerjaar een (vermoeden van een) beperking? Dan kunnen wij je kosteloos begeleiden bij overgangsmomenten, zoals de opstart van opvang of kleuterschool. Overgangsperiodes zijn vaak moeilijk: de dagstructuur verandert, je kind ontmoet nieuwe verzorgers en andere kinderen en de vertrouwde omgeving verandert. Voor heel wat kinderen brengt dat stress met zich mee. Met GIO verzachten we de overgang en zorgen we zo voor optimale groeikansen voor je kind. Natuurlijk doen we dat samen met jou als ouder en in samenspraak met de leerkrachten en begeleiders.

Je kan aanmelden in oktober voor opstart vanaf januari en in april voor opstart vanaf september. Je komt dan op de aanmeldlijst en wordt gecontacteerd door de vraagontvanger of een opstart mogelijk is.

Heb je nog vragen over GIO, stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@koca.be.

Wens je meer informatie over ons aanbod of wil je je graag aanmelden ? Vul onderstaand formulier in.

    Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de opgegeven doeleinden