Mobiele, ambulante en audiologische begeleiding

Heb je nood aan begeleiding bij jou thuis of op een andere plek waar je ondersteuning kan gebruiken ? Ontdek ons aanbod hier.

 

Door de vele aanmeldingen en de lange wachtlijst zijn we genoodzaakt een aanmeldingsstop in te voeren voor aanmeldingen voor ASS onder 18 jaar.

Graag helpen we jullie binnenkort verder in één van onze hotspots voor eenmalige of korte begeleidingen (meer info volgt).

 

In KOCA bieden we de zorg die het best bij jou past!

 

Mobiel

De begeleiding gebeurt bij jou thuis of ergens anders.

 

Ambulant

De begeleiding wordt aangeboden in KOCA.

Tijdens een eerste gesprek bekijken we welke begeleiding jij zoekt en hoe vaak je ondersteuning nodig hebt.

 

GIO

Enkel aanmelden van 1-31 oktober voor opstart vanaf januari. Voor een opstart vanaf september kan u aanmelden van 1 – 30 april. U komt dan op de aanmeldlijst en wordt gecontacteerd door de vraagontvanger of een opstart mogelijk is.

GIO staat voor Globale Individuele Ondersteuning. Heeft je kind een (vermoeden van een) beperking en is het een baby, peuter, kleuter of zit het in het eerste leerjaar? Dan kunnen wij je kosteloos begeleiden bij overgangsmomenten. Overgangsperiodes zijn vaak moeilijke periodes. De dagstructuur verandert, je kind ontmoet nieuwe verzorgers en leert andere kinderen kennen. Vriendjes moeten achtergelaten worden, en de vertrouwde omgeving verandert. Voor heel wat kinderen brengt dat stress met zich mee. Met GIO verzachten we de overgang. Bijvoorbeeld wanneer je kind instapt in de inclusieve kinderopvang, start in de kleuterklas, bij de overgang van kleuterklas naar het eerste leerjaar of wanneer het start in de buitenschoolse kinderopvang. Zo zorgen we voor optimale groeikansen voor je kind. Natuurlijk doen we dat samen met jou, als ouder, en in samenspraak met de leerkrachten en begeleiders. Hebt u nog vragen over GIO, stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@koca.be .

Kijk hieronder naar onze mogelijkheden voor begeleiding op de plek die jij verkiest.

Wens je meer informatie over ons aanbod of wil je je graag aanmelden ? Vul onderstaand formulier in.

    Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de opgegeven doeleinden