Opvang en verblijf tijdens de week

Hieronder vind je ons aanbod terug voor kleuters en kinderen tot 12 jaar.

We bieden zowel dagopvang als verblijf aan. Kijk hieronder voor meer info.

Dagopvang

Ben je op zoek naar opvang buiten de schooluren dat aangepast is aan de buitengewone talenten van je kind ?

 

Dan kan je gebruik maken van dagopvang in halve dagen of volledige dagen.  Samen met jou zoeken we naar een frequentie die bij je nood past.

 

In KOCA voorzien we verschillende vormen van dagopvang. Zo voorzien we voor- en naschoolse opvang. Vanaf 7.30 uur tot 17 uur is er opvang voorzien.

 

Kinderen kunnen tijdens de middag een warme maaltijd nuttigen onder begeleiding van vaste begeleiders. Het geeft kinderen de kans even tot rust te komen in kleinere groepjes.

 

Ook op woensdagnamiddag, in het weekend en op feestdagen is er opvang voorzien. De kinderen worden opgevangen in een vaste leefgroep waar de begeleiders zorgen voor leuke activiteiten die aangepast zijn aan de noden van de aan hen toevertrouwde kinderen.

 

Verblijf

Soms heb je als ouder meer ondersteuning nodig en zoek je ook ’s avonds of ’s nachts een oplossing. Dit bieden we aan in verblijf en dat in een warme, huiselijke omgeving. De begeleiders staan hierbij in nauw contact met de ouders om jouw kind alle kansen te bieden. In samenspraak met de ouders wordt bekeken hoeveel dagen en voor welke periode een kind in verblijf zal komen.

 

Ook als je kind niet in KOCA school loopt, is verblijf mogelijk.

Na de schooluren en tijdens de vakanties kan je ook bij ons terecht voor toffe activiteiten en kampen. Kijk voor meer info hierover bij ons aanbod vrije tijd en vakantiewerking.

Wens je meer info over onze verblijfsvormen of heb je een andere vraag ?

    Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de opgegeven doeleinden