Opvang en verblijf tijdens de week

Hieronder vind je het aanbod terug voor jongeren vanaf 12 jaar.

We bieden zowel dagopvang als verblijf aan. Kijk hieronder voor meer info.

Dagopvang

Wij voorzien tijdens de middag opvang in onze leefgroepen om rustig te eten in een gezellige sfeer. Zo heb je tijdens een drukke schooldag een rustmoment om even een pauze te nemen, samen met andere jongeren en begeleiders.

 

Ook ’s avonds kan je bij ons terecht tot 17u. Daarna ga je met de schoolbus naar huis, komen je ouders je halen of ga je misschien zelfstandig naar huis.

 

Op woensdagnamiddag kan je ook deelnemen aan een toffe activiteit met je groep !

Verblijf

Je kan ook tijdens de week in KOCA overnachten. Dat is erg handig want de school is vlakbij.

 

Afhankelijk van wat voor jou belangrijk is en de mate waarin je structuur en nabijheid nodig hebt, sluit je aan bij één van de leefgroepen.

 

Je hoeft trouwens niet in KOCA naar school te gaan, om gebruik te maken van onze verblijfsvormen. In samenspraak met jou, proberen wij een gepast aanbod te voorzien.

Na de schooluren en tijdens de vakanties kan je ook bij ons terecht voor toffe activiteiten en kampen. Kijk voor meer info hierover bij ons aanbod vrije tijd en vakantiewerking.

 

Ook als meerderjarige kan je in KOCA terecht voor woonondersteuning binnen de volwassenwerking ZuidAs. Kijk voor meer info bij onze woonvormen voor volwassenen.

 

De volwassenwerking ZuidAs biedt ook nog individuele begeleiding (bij jou thuis of bij van ZuidAs), begeleiding naar werk en een dagbesteding.

Wens je meer info over onze verblijfsvormen of heb je een andere vraag ?

    Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de opgegeven doeleinden