Heb je nood aan ondersteuning in het zelfstandig (gaan) wonen?
Wil je graag onder begeleiding samenwonen met anderen?
Lees hier verder voor meer informatie.

KOCA Volwassenenzorg ZuidAs

Momenteel biedt ZuidAs enkel woonbegeleiding aan bij cliënten.

Er is op dit moment geen aanbod in een groepshuis of beschermd wonen voor jongvolwassenen met autisme.

 

KOCA Volwassenenzorg De Klinkaard

Voor wie?

 

Koca Volwassenenzorg De Klinkaard biedt gespecialiseerde zorg op maat voor doven en slechthorenden met of zonder bijkomende ondersteuningsnood.

 

Wat?

 

Woonondersteuning

Leefgroepwerking ‘De Klinkaard’

In het woonhuis ‘De Klinkaard’ in Boom kunnen 24 volwassenen samenwonen, verdeeld in 3 leefgroepen. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke kamer en badkamer. Er is 24 op 24 uur ondersteuning aanwezig.

 

Begeleid zelfstandig wonen ‘Huis Tinel’

In huis Tinel kunnen 4 volwassenen samenwonen. Ieder heeft zijn persoonlijke kamer met gedeelde keuken en leefruimte. Begeleiders van de Mobiel en ambulante dienst volgen deze bewoners dagelijks op.

 

Mobiel en Ambulante begeleiding

Begeleiders bieden ondersteuning bij jou thuis (mobiel), van op afstand (online) of tijdens een bezoek aan het kantoor in De Klinkaard (ambulant) op alle levensdomeinen.

 

Dagopvang

Zowel de interne bewoners als externe dove volwassenen zijn welkom voor een zinvolle dagbesteding in het woonhuis De Klinkaard. In De Klinkaard worden verschillende creatieve ateliers aangeboden.

 

Kortverblijf

Dove volwassenen met een kortdurende vraag naar dagopvang, woonondersteuning of crisisopvang kunnen ook bij ons terecht.

 

Aanmelden voor deze werking

Heb je vragen over onze werking of wil je je graag aanmelden voor ondersteuning? Hieronder vind je onze contactgegevens:

 

Heb je vragen over de woonvormen in De Klinkaard in Boom voor dove of slechthorende volwassenen, dan kan je ons telefonisch contacteren via 03/888 14 19 of via mail aan info.deklinkaard@koca.be

 

Op de website kan je ook nog informatie terugvinden over onze individuele begeleiding (bij jouw thuis of bij ZuidAs), onze begeleiding bij de zoektocht naar werk en onze dagbesteding.

Heb je nog een vraag? Stel ze hier!

    Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de opgegeven doeleinden