KOCAmeleon

Inclusieve kinderopvang voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar.

 

 

KOCAmeleon is een groepsopvang met 36 plaatsen voor baby’s en peuters met en zonder specifieke zorgbehoefte. Zoals een kameleon zich aanpast aan zijn omgeving, zal de kinderopvang van KOCA zich aanpassen aan de kinderen. Door te werken op maat, verwelkomen we elk kind, ook kinderen met specifieke zorgbehoeften. Elk kind wordt opgevangen in een divers samengestelde groep met ontwikkelingsstimulerende activiteiten. De ouders zijn onze belangrijkste opvoedingspartners en het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen vormen de basis van onze werking.

Informatie en inschrijvingen

Informatie

 

  1. Neem de informatie van KOCAmeleon op deze website door. Zo krijgt u een idee over onze werking en hoe u zich daar bij voelt.
  2. Neem via mail (kocameleon@koca.be) of telefonisch (0497/85 62 19) contact op.
  3. We maken een afspraak voor een kennismakend gesprek.
  4. Kennismakend gesprek (ter plaatse/telefonisch/videobellen)
  5. Rondleiding (zodra dit kan, in afwachting hier van kunnen foto’s van de huidige lokalen digitaal bezorgd worden)

 

Inschrijven

 

  1. Als u beslist om uw kind in te schrijven voor opvang in KOCAmeleon: Neem via mail (kocameleon@koca.be) of telefonisch (0497/85 62 19) contact op.
  2. We maken een afspraak om samen het huishoudelijk reglement door te nemen, de schriftelijke overeenkomst en een deel van de inlichtingenfiche in te vullen en te ondertekenen.
  3. U betaalt de reserveringskost via overschrijving. Zo bent u zeker van de plaats voor uw kindje.

Schriftelijke overeenkomst

Lees hier de schriftelijke overeenkomst die we met je sluiten als je je kind inschrijft bij KOCAmeleon.

In dit document maken we onder andere afspraken rond de dagen waarop je kind naar de opvang komt. Het wordt ingevuld tijdens het intakegesprek.

Inlichtingenfiche

Hier vind je onze inlichtingenfiche. Je kan deze al eens bekijken voor je je kindje komt inschrijven.  We vullen deze samen in.

Heeft je kind een extra zorgnood? Bekijk dan ook deze aanvullende inlichtingenfiche. We bespreken dit samen en vullen dit document regelmatig opnieuw samen in.

 

Contact

KOCAmeleon

Jonghelinckstraat 17

2018 Antwerpen

0497/85 62 19

kocameleon@koca.be

www.kocameleon.be

KOCAmeleon werd mee gefinancierd door de stad Antwerpen