Zorgt u er mee voor dat onze begeleiding op wieltjes loopt? 

 

  • Kijk naar ons Sinterklaasconcert met Charlotte Wajnberg (laureate koningin Elisabethwedstrijd), Aaron Wajnberg, Bart Rodyns en Wilfried vanden Brande op 6 december om 15 uur, live vanuit de Sint-Pauluskerk. 

 

 

 

 

 

Weet u trouwens dat u voor alle giften vanaf 40€ die u doet voor 1 januari 2021, u een belastingaftrek geniet van 60% in plaats van 45%? Dankzij deze coronamaatregel kunnen projecten als het onze een extra duwtje in de rug krijgen. 

 

 Tijdens de vorige lockdown waren heel wat jongeren moeilijker bereikbaar. Ook nu zien we dat veel van onze kinderen, jongeren en volwassenen de optimale ondersteuning niet krijgen. Dit heeft meerdere oorzaken: gebrek aan computer, geen internet, geen vervoer, angst om besmet te worden, kleiner aanbod door maatregelen,… We hebben het dan voornamelijk over de meest kwetsbaren onder hen, waarvan heel wat mensen in armoede leven en/of minder kansen krijgen. Door met een herkenbaar en voor hen aantrekkelijk busje tot bij hen te rijden en de contacten op een coronaveilige manier in de eigen omgeving te laten doorgaan, zouden we dichter bij kinderen, jongeren en volwassenen ondersteuning op maat kunnen geven. Daarom willen we investeren in een mobiele begeleidingsruimte, de KONEXIBUS. Daarmee zouden we regelmatig op pad gaan om in verbinding te blijven met onze doelgroepen en ter plaatse kunnen bieden waar het meeste nood aan is. Om deze droom waar te maken zijn we op zoek naar 40.000€. Uw bijdrage kan daarin een wezenlijk verschil maken. 

 

Wij wensen u fijne feestdagen, 

 

Het comité Koken voor KOCA

 

Dit concert wordt mee mogelijk gemaakt door: